Sömestr Tatilini Sapanca'da Villada Geçirmek
Sömestr Tatilinde Sapanca'yı Tercih Etmeniz için 8 Neden
10.12.2022 13:45:00

Yılın dört mevsiminde de rahatlıkla tercih edilebilir bir belde olan Sapanca’da sömestr tatilinde tüm ailenizle birlikte harika zaman geçirmenize yardımcı olacaktır. Okul dönemi hem öğrenciler hem de ebeveynleri için oldukça yoğun geçiyor. Şehrin koşturmacası, hem iş hayatı hem de eğitim hayatı yoğunluğu, günlük rutinin çok stabil olması hepimizde ufak ama sıra dışı bir tatil yapma ihtiyacı doğuruyor. Sapanca böyle kaçamaklar için pek çok yönden rahatlıkla tercih edilebilecek, güzel zaman geçirilebilecek ve sonrasında tam motivasyonla işinize, okulunuza dönmenizi sağlayacak bir tatil imkanı sunar. Sömestr tatilinde Spanca’yı tercih etmeniz için belki onlarca neden vardır; ancak bizler öncelikle tercih edilebilecek 8 nedeni ve size sunacağı avantajları sizler için derledik. Keyifli okumalar :)

Muhteşem Doğası

Sapanca iklimi gereği sömestr zamanı, kış mevsiminde yine yumuşak bir havaya sahip olmaktadır. Yani Ankara’nın meşhur ayazı, istanbul’un kışın oldukça keskin esen rüzgarlarından kaçmak için Sapanca ideal bir seçenek olacaktır. Kışın ortasında birkaç gün bile olsa yumuşak bir iklimde zaman geçirmek bütün yaz severlerin hayalidir ne de olsa.

Sapanca’nın yemyeşil doğası, kalabalıktan uzak temiz havası tatil sürecinde hem sizi dinlendirecek hem de sağlıklı bir ortamda nefes almanızı sağlayacaktır. Doğayla başbaşa, sakin bir ortamda kuş sesleriyle manzaranın tadını çıkarabilir, sevdiklerinizle enfes yemeklerin tadını temiz havada çıkarabilirsiniz.

İstanbul ve Ankara'ya Yakınlığı

Güzelliği ve sakinliğiyle yabancı turistleri kendisine çektiği kadar yakın çevredeki illerden de oldukça yerli turist tarafından tercih edilen Sapanca’ya özellikle Ankara ve istanbul’dan ulaşım çok kolaydır. Özel aracınızla yada toplu taşıma araçlarıyla rahat bir seyahat yapabilir ve kısa sürede Sapanca'ya ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki yazılarımızdan da ulaşım detaylarını inceleyebilirsiniz.

İstanbul'dan Hafta Sonu için Gidebileceğiniz Harika Bir Yer: Sapanca

Ankara'dan Hafta Sonu Tatili için Muhteşem Bir Seçim: Sapanca

Kısa bir tatil zamanında yolda çok vakit kaybetmeden, üstelik yol yorgunluğu da yaşamadan hemen tatilinize başlamak için Sapanca’yı tercih edebilirsiniz. Özellikle çocuklu ailelerin yolda pek vakit geçirmeyi sevmediğini hepimiz biliyoruz. Bu şekilde ulaşımı oldukça kolay bir tatil mekanı tercih etmeniz de sizi yol sıkıntısından kurtaracaktır.

Sakin ve Huzurlu Atmosferi

Büyük şehirlerde yaşayan herkes bilir ki, sakin bir gün geçirmeye çalışırken bile şehrin kalabalığından yorulmanız mümkündür. Toplu taşıma, araç trafiği, ses, insan kalabalığı, sürekli bir koşuşturma hali, şehrin giderek kirlenen havası da bu yorgunluğun en büyük sebepleridir diyebiliriz. Bu kadar koşuşturmalı bir günlük rutin içerisinde de insanın stres sahibi olması, kendisini olduğundan daha yorgun hissetmesi ve huzur araması normaldir. Sapanca’ya yaklaştıkça temiz havanın etrafınızı sarması, gürültünün ve kalabalığın azalması, yeşilin her tonunu etrafınızda görmenizle birlikte huzur dolu olacağınızı garanti ederiz. Daha yaklaşırken yaşadığınız bu hislerle birkaç günü Sapanca’da geçirdiğinizi düşünün. Sabahları kuş cıvıltılarıyla tertemiz bir havada uyanmak, nezih ve sakin sokaklarında yürüyüş yapmak, villanızın bahçesine çıkıp temiz havanın tadını çıkarmak ve sabah kahvenizi yanınızda sadece aileniz varken keyifle yudumlamak istemez misiniz? Sapanca’nın sakin ve huzurlu atmosferi sizi bir anda içerisine alacak ve tüm tatillerinizin değişmez adresi Sapanca olacaktır.

Her Bütçeye Uygun Tatil Seçeneği

Sapanca’da ailenizle birlikte tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hesaplı bir tatil yapmanız da lüks bir tatil yapmanız da mümkün. Tatilinizi planlarken kaç kişi olacağınız, tercih ettiğiniz villa yada bungalov seçeneği, oda ve havuz seçenekleri, merkeze yakınlık gibi tatilinizde olmasını istediğiniz tüm detayları netleştirebilir ve bu talepleriniz doğrultusunda pek çok villa ve bungalov seçeneğine ulaşabilirsiniz. İsterseniz sadece çocuklarınızla ufak bir çekirdek aile tatili planlayın; isterseniz yakın aile üyelerinizle daha kalabalık bir tatil planlayın emin olun sizlere sunabileceğimiz uygun konaklama seçenekleri mutlaka mevcuttur. Üstelik villa ve bungalov seçeneklerimizle otelde konaklama seçeneğine göre çok daha uygun fiyatlı, özgür ve konforlu bir tatil yaparsınız.

Sapanca Gölü Manzara ve Aktiviteleri

Sapanca Gölü her mevsimde kendine has egzotik bir görünüme sahiptir. Göl çevresinde sakin bir yürüyüş yapabilir tertemiz havayı içinize çekebilirsiniz. Civarda ve göl çevresinde bulunan pek çok restoranda kahvaltı edebilir, kahvaltı sonrası manzara eşliğinde kahvenizi içebilir, çocuklarınız temiz havada oynarken siz de dinlenmenin keyfine varabilirsiniz. Planınıza göre bir tam günü Sapanca gölü çevresinde hiç sıkılmadan geçirebileceğiniz gibi akşam yemeğini de gece göl manzarasının eşsiz güzelliğiyle geçirebilirsiniz. Hem yemeklerin lezzeti hem de manzara tüm sevdiklerinizle keyifli bir akşam geçirmenize ve hoş anılar biriktirmenize yardımcı olacaktır.

Size Özel Villa - Bungalov Seçeneği

Konaklama konusu tüm tatil planlamalarında en çok dert edinilen konudur. Özellikle ufak çocuklarınız varsa ve beklentinizden yada sunulandan düşük bir konaklama mekanıyla karşılaştığınızda maalesef sıkıntılı süreçler yaşanır. Sadece ufak çocuklu aileler için değil, genç bir çift, aile büyüklerini de davet ederek çıkacağınız kalabalık bir tatil, üniversite dönem arasında ufak bir tatil planı yapan gençler, elbette ki herkes temiz, özenle hazırlanmış ve beklentisine uygun bir mekanda konaklamak ister.

Sapanca villa seçeneklerimiz içerisinde sizlere en uygun olanını seçebilmeniz için bizler de yardımcı olmaktayız. Kaç yatak odası olacağı, mutfak ve diğer ekipmanlar, ısıtmalı havuz seçeneği gibi tüm detayları yapmak istediğiniz tatilin içeriğine göre oluşturabiliriz. Gelmeden önce kalacağınız villayı size görüntülü olarak gösterebiliriz ve böylece önceden görerek hayalini kurma şansı da yakalamış olursunuz.

Aynı şekilde bungalovda konaklamak isterseniz yine size özel taleplerinizi karşılayacak olan bungalov seçeneklerimizden size önerilerde bulunabiliriz. Sömestr için Sapanca’da bungalovda konaklama da size ve ailenize eşsiz bir deneyim yaşatacaktır.

Muhafazakar Villa Seçeneği

Kalabalıktan uzak bir tatil yapmanın en güzel tarafı da tüm düzeninizi kendiniz belirleyebilmenizdir. Otel konaklamalı tatillerde uymanız gereken kahvaltı saatleri, yemek saatleri, etkinlik programları ve diğer insanlarla bir arada olmak gibi zorunluluklar, Sapanca villa kiralama seçeneğinde geçerli olmayacaktır. Böylece tam zevkinize uygun villayı bulabilir, sadece ailenizle birlikte vakit geçirebilir ve günlerinizi nasıl geçireceğinizi kendiniz planlayabilirsiniz. Muhafazakar villa seçeneğinde villanınızın çevresi seçeceğiniz yapıya göre ağaçlar ve duvarlarla diğer alanlardan ayrılmış olacaktır. Böylece sadece kendinize ait olan bahçenizde dilediğiniz gibi keyifle vakit geçirebilir ve kalabalığın gürültüsü olmadan rahatlıkla dinlenebilirsiniz.

Sapanca muhafazakar villa seçeneklerimizi incelemek ister misiniz?

Kalabalık Ailelere Uygun Konaklama

İster iki kişilik, ister çekirdek ailenizle, ister geniş ailenizle, ister arkadaş grubunuzla bir tatil planlayın. Sapanca villa ve bungalov seçeneklerimiz her ihtiyacınıza uygun şekilde size sunulabilir olacaktır. İhtiyaçlarınıza en uygun seçeneği bulabilmeniz için ekibimizden yardım alabilir, kişi sayınızı ve konaklamanın en rahat halini belirleyebilirsiniz. 

Türsab Güvencesiyle Sömestrda Sapanca Tatili

Kalacağınız villa yada bungalov için ödeme yapmadan önce mutlaka çalışacağınız turizm firmasının Türsab belgesi olup olmadığını sorunuz ve kontrol ediniz. Özellikle bu tip yoğun geçen tatil süreçlerinde yetkisi olmayan firmalarla yapacağınız bir tatil anlaşması hem maddi hem de manevi olarak sizi zarara sokabilir. Maddi kayıp bir yana kısıtlı süre için yaptığınız bir programda mağduriyet yaşamanız tatil sürecinizi de olumsuzluklarla geçirmenize sebep olacaktır. Bu durumla karşılaşmamak için Sapancaevleri.com üzerinden villanızı seçebilir, Türsab belgemizi sorgulayabilir, bizlerle iletişime geçerek hemen rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Sapanca'da Mutlaka Görmeniz Gereken 17 Yer
    20.01.2021
  • Sapanca'da Nerede Ne Yenir?
    14.02.2022
  • Sapanca Yöresel Yemekleri
    18.02.2022
  • Sapanca'da TÜRSAB Güvencesiyle Villa Kiralayın
    20.02.2022
  • Sapanca Bungalov
    28.02.2022

Son Eklenenler

  • Sapanca'nın Doğal Güzelliğinde Unutulmaz Bir Konaklama Deneyimi
    12.03.2024
  • Muhafazakar Tatil İçin Kiralık Bungalov Ve Villaların Konforu
    08.02.2024
  • Sapanca'da Yılbaşı: Yeni Yılda Unutulmaz Anılar
    21.11.2023
  • Sapanca'da Ara Tatil Kaçamağı
    26.10.2023
  • Sapanca'da Villa Kiralamak için İpuçları
    25.07.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış