Sapanca'da Villa ve Bungalov Tercih Edilme Sebepleri
Sapanca'yı Tercih Etmeniz için 10 Neden
15.09.2022 14:45:00

Sapanca İstanbul'un çok yakınında, Sakarya iline bağlı mükemmel doğası ile öne çıkan bir ilçemiz... Otellerin yanı sıra villa ve bungalovları ile göz önünde olan Sapanca ilçesi başta İstanbullular olmak üzere çoğu kişi için iyi bir kaçamak ve dinlenme bölgesi. Peki Sapanca'da tatilinizi geçirmek için öne çıkan 10 neden nedir, Sapancayı diğer yerlerden öne çıkaran özellikler nelerdir gibi soruların cevaplarını bu içeriğimizde sizler için derledik. Umarız Sapanca'da tatil yapmak ya da vakit geçirmek isteyenler için yararlı bir kaynak oluşturabilmişizdir.

İstanbul'un Dibinde

Sapanca İstanbul'a yaklaşık olarak 100km uzaklıktadır. İstanbul'dan otoban ile direkt olarak Sapanca'ya ulaşım sağlanması bu bölgenin haftasonu tatilleri için değerlendirilmesinde oldukça öne çıkan bir özelliktir. Yani İstanbul'dan Sapanca'ya yaklaşık olarak 1.5 saat içerisinde ulaşım sağlamak mümkündür. Gördüğünüz gibi İstanbul'da yaşayanlar için Sapanca tatiline ulaşmak, İstanbul içerisinde seyahat etmeye nisbeten oldukça hızlı :) Yoğun geçen bir haftanızdan sonra, şehrin hızlı yapısından uzaklaşmak için kısa bir tatil planlayabilir, oldukça kısa süreli bir ulaşımla Sapanca’ay gelebilir, villanızda dinlenebilir, havuzun ve manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız haftasonu tatilinde Sapanca'yı tercih etmeniz gerektiğini söylebiliriz.

Doğa ile İç İçe

Sapanca doğası ile öne çıkan sevimli ve sakin bir ilçedir. Sapanca’da doğa ve ağaçlar içerisinde, harika bir havası olan, dinlenmek için, şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak için ideal bir tercih olarak önümüze çıkmaktadır. Özellikle büyük şehirde yaşayanlar araç sesinden, trafikten, hava kirliliğinden, insan kalabalığından haklı olarak bunalıyor. Zaman içerisinde bu kalabalık ve hız insanın bedenen ve ruhen yorgun olmasına sebep oluyor. Şehir içerisinde sakin ve sessiz bir yerde dinlenmek neredeyse imkansız olduğundan, illa ki şehir dışına kaçmaya, biraz doğayı koklamaya ihtiyaç duyulması da oldukça normal bir durumdur. Büyük bir şehrin bu kadar yakınında doğanın kokusunu hissedebilmek ve stresten 2 gün bile olsa uzaklaşmak için bir seçenek olması bulunmaz bir nimettir. Villa ya da bungalovlarda konaklayarak kısa bir süre de olsa bu keyfi tatmanızı mutlaka öneririz.

Her Bütçeye Uygun Seçenekler (Villa - Bungalov)

Sapanca'da her bütçeye göre konaklama seçeneği mevcuttur. Geniş aileler için bir çok villa seçeneği, çiftler yada 2-3 kişilik ekipler için ise bungalov tercihleri mevcuttur. Ailenizle geçirmek istediğiniz bir tatil, eşinizle, sevgilinizle huzurlu bir gün, çocuklarınızla biriktirmek istediğiniz güzel anılar için hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize uygun bir villa yada bungalov seçeneği bulmanız oldukça kolay. Burada müşteri temsilciniz ile iletişime geçerek, ihtiyaç ve beklentilerinizi belirterek sizin için uygun olan kiralamayı hemen yapabilirsiniz.

Haftasonu için Sapanca'ya gelmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizin isteklerinize uygun villa ya da bungalovu size önerecektir.

Sapanca için kiralık villaları ya da bungalovları inceleyin.

Sessiz - Sedasız

Sapanca gürültüden uzaktam tam bir huzur bulma yeridir. Kafanızı dinlemek, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşamak için Sapanca ideal bir yerdir. Yıl boyunca sürekli çalışma temposu, trafik stresi vb. derken, bir hafta sonu dinlenmesi kendinizi adeta resetlemenize yardımcı olacaktır. Sapanca gerek doğası ve havası, gerekse sahip olduğu doğal ortam sebebiyle stres atmak için çok iyi bir tatil bölgesidir. Yerli ve yabancı pek çok turisti bu özelliğiyle kendisine çekmesine ve oldukça fazla tercih edilmesine rağmen, sakin ve huzurlu dokusu asla kaybolmamaktadır. Sabahları kuş cıvıltılarıyla uyanmak, havadaki muhteşem doğa kokusunu almak, Sapanca’ya girdiğiniz andan itibaren size kendinizi iyi hissettirecektir.

Merkezlere Yakın

Sapanca'da tatil yapmak istediğinizde konaklama yaptığınız villa ya da bungalovda her yere yakın bir konuma sahip olursunuz. Acil ihtiyaçlarınız ya da market alışverişi için çok yakınınızda yerler mevcuttur. Sapanca'da alışveriş konusunda hiç bir sıkıntı yaşamaz, bu ihtiyaçlarınızı kolayca çözebilirsiniz. Sapanca içerisinde pek çok beslenme tarzına hitap edecek harika restoranlar mevcuttur. Günün herhangi bir öğününde bu restoranları tercih edebilir, dilerseniz villanızda kendi yemeğinizi hazırlamak için marketler ve lokantalara ulaşabilirsiniz. Yalnızca kahve içmek ve sohbet etmek için de Sapanca Gölü çevresinde harika mekanlar bulunmaktadır.

Kış Aylarında Sapanca blog yazımız da ilginizi çekebilir.

İyi Bir Haftasonu Kaçamağı

Özellikle İstanbullular başta olmak üzere haftasonu dinlenmesi için Sapanca harika bir yerdir. Ulaşımının kısa sürmesi ve harika bir doğaya sahip olması Sapanca’yı diğer yerlerden farklı kılmaktadır. Kolayca ulaşılabilmesi, mükemmel bir doğaya sahip olması bakımından Sapanca İstanbul'da yaşayan insanlar için harika bir tatil seçeneğidir. Özellikle Cumartesi - Pazar günlerini keyifli ve huzurla geçirmek için Sapanca'yı tercih etmenizi öneririz. Üstelik bu haftasonunuzda Sapanca Gölü çevresinde bulunan çeşitli aktivitelere de katılabilir ve göl manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Mangal Keyfi

İşte belki de en güzeli :) Mangal keyfi Sapanca için bir klasik. Kiraladığınız villa ya da bungalovun önünde - bahçesinde mangal keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Tabii bu kadar güzel bir doğadan bu kadar güzel yemekler daha keyifle yenecektir. Damağınızda bırakacağı lezzetli tat güzel anılarınıza bir yenisini daha ekleyecektir. Mükemmel bir doğa içerisinde akşam üzeri mangal keyfini yaşamak için sabırsızlandığınızı fark edebiliyoruz :)

Harika Restoranlar

Sapanca'da tam istediğiniz gibi restoranlar yer almaktadır. Her damak tadına uygun, kaliteli ve uygun fiyatlı restoranlarda damak tadınıza uygun yemekleri bulabilirsiniz. Sapanca'daki restoranlar sizleri memnun etmek için en iyisini yapmaya çalışırlar. Pek çok damak tadı ve beslenme tarzına uygun seçenekler bulunmakla beraber, ana yemekler dışında keyifli kahvaltı mekanları, doğa içerisinde kahve içebileceğiniz alanlar, balıktan vazgeçemeyenler için leziz balık restoranları bulunmaktadır. Bu yüzden yemek konusunu dert ediyorsanız, Sapanca'da bu konuda sıkıntı yaşamayacağınızı da belirtmek isteriz. Sapanca'da Nerede Ne Yenir? başlıklı yazımıza göz atmanızı öneririz.

Yemekli Kiralama Seçenekleri

Sapanca'da villa kiralama seçenekleri içerisinde kahvaltı dahil olarak seçim yapabilirsiniz. Bunun için ilgilendiğiniz villada bu özelliğin olup olmadığına göz atmanız yeterli. Ya da müşteri temsilcisine bu konudaki talebinizi iletebilirsiniz. Sapanca'da konaklarken yemek konusu gözünüzde büyüyor ise bu konuda size özel hizmet sunabileceğimizi ve bu hizmetimizden de memnun kalacağınızı bilmenizi isteriz.

Huzur

Bütün bu saydığımız özelliklerin ortak noktası Sapanca'nın kolay ulaşılabilen bir bölge olması, doğa ile iç içe olması ve konforlu bir şekilde konaklayabileceğiniz villa ya da bungalovlara sahip olmasıdır. Özellikle büyük şehirlerde trafik, iş stresi, ulaşım stresi gibi pek çok detayla uğraşan kişiler, tatil seçeneklerini değerlendirirken elbette huzur aramaktadır. Aradığınız bu huzuru çok yakınınızda sizlere sunuyoruz. Hem kolay ulaşıp ekstradan trafik ve uzun yol çekmeyeceksiniz, hem kalabalıktan uzakta konaklayabilecek ve otellerde karşılaştığınız yoğunluk ve gürültüyle karşılaşmayacaksınız. Bunların yanı sıra tertemiz bir havaya uyanacak, doğanın tadını çıkarabileceksiniz. İster tek başınıza, ister sevdiklerinizle tatil planlayın, size en uygun seçeneği her zaman bulacağımızdan emin olabilirsiniz. Üstelik uzun uzadıya bir tatil planlamanıza gerek olmadan sadece haftasonu kaçamağı için hızlıca ulaşabilirsiniz. Günlük hayatınızda stresle kaybettiğiniz huzurunuzu, güzel bir Sapanca haftasonuyla geri kazanabilir ve Sapanca’nın bağımlısı olabilirsiniz. Tüm bu sebepler göz önüne alındığında, sizlerin dinlenmesi, huzurlu ve keyifli vakit geçirebilmesi, hayatına güzel anılar katabilmesi için Sapanca'nın ideal bir yer olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Sapanca'da Mutlaka Görmeniz Gereken 17 Yer
    20.01.2021
  • Sapanca'da Nerede Ne Yenir?
    14.02.2022
  • Sapanca Yöresel Yemekleri
    18.02.2022
  • Sapanca'da TÜRSAB Güvencesiyle Villa Kiralayın
    20.02.2022
  • Sapanca Bungalov
    28.02.2022

Son Eklenenler

  • Sapanca'nın Doğal Güzelliğinde Unutulmaz Bir Konaklama Deneyimi
    12.03.2024
  • Muhafazakar Tatil İçin Kiralık Bungalov Ve Villaların Konforu
    08.02.2024
  • Sapanca'da Yılbaşı: Yeni Yılda Unutulmaz Anılar
    21.11.2023
  • Sapanca'da Ara Tatil Kaçamağı
    26.10.2023
  • Sapanca'da Villa Kiralamak için İpuçları
    25.07.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış