Sapanca Bungalov Kiralama - Sapanca Villa Kiralama
Villa mı Bungalov mu
17.05.2022 14:55:00

Günlük hayatın yoğunluğu içinde kaybolduğumuz, görüşemediğimiz ve unuttuğumuz aile bireyleri veya arkadaş grupları ile birlikte tatil yapmak, yıl boyunca yaşadığımız stres ve zorluklardan uzaklaşarak kendimizi çok daha iyi hissetmemizi sağlar. Bu sayede yıl içerisinde sorumluluklarımızdan dolayı uzak kaldığımız sosyal hayatımıza renk getirerek adeta bir yenilenme yaşarız. Eğer siz de bu yenilenmeyi yaşamak için tatil yapma kararı verdiyseniz; ancak villada yada bungalovda konaklamak konusunda kararsız kaldıysanız, hazırlamış olduğumuz bu içerik tam da size göre.

Villanın Size Sağladıkları

Tatilinizi çok daha farklı boyutlara taşıyarak güzelleştirecek olan villaların tercih edilirliği, her geçen gün artıyor. Ancak bu artışın elbette yersiz olmamakla birlikte birçok sebebi bulunmakta. Öncelikle bu lüks villalar, ailelerinizle aynı çatı altında harika bir tatil yaparken gözlerden ve kalabalıktan uzakta olma fırsatını sunuyor sizlere.

Temizlik ve hijyene önem veren tatil severler için ise bu işlemi kendilerinin yapacak olması benzersiz bir fırsat. Villa içerisinde bulunan mutfak sayesinde kendi yemeğinizi kendi damak zevkinize göre pişirebilir ve dilediğinizce yemek yapabilirsiniz. Sizi evinizde gibi hissettireceğinden, oteller ve pansiyonlar ile kıyaslandığında villaların size sağladığı konfor paha biçilemeyecektir. Konakladığınız süre boyunca var olan her şeyin yalnızca size sunuluyor oluşu, rahatlık açısından tam da ihtiyacınız olan şey. Çünkü kim sadece kendine ait olan bir havuzda yüzmek istemez değil mi?

Villalar belirli süreler dahilinde kiralanabiliyor. Ödeyeceğiniz ücret hakkında ise endişelenmenize hiç gerek yok çünkü ödediğiniz fiyatlar düşünülenin aksine diğer konaklama seçeneklerine göre çok daha uygun olacaktır. Her bütçeye uygun olarak birbirinden farklı özelliklere sahip şekilde tasarlanmış villalardan kendinize uygun olanı bulabilir ve büyüleyici bir tatilin sahibi olabilirsiniz.

Bungalovun Size Sağladıkları

Bungalov evler şehrin telaşından uzaklaşıp ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle hayalinizdeki gibi sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil yapabilme olanağını size sağlıyor. Her mevsim farklı bir güzelliğe ev sahipliği yapan bungalov evlerin kapısı ise müşterilerine yılın tüm vakitlerinde açık. Yazın büyüleyici doğası, kışın ise sıcacık yanan şöminesi ile sizi kendisine hayran bırakacak olan bungalov evler, konaklamada lüks ve konfor arayanların tercihi olmaya ve popüler hale gelmeye devam ediyor. Doğayla iç içe ve ev konforunda dizayn edilmiş olan bungalov evler, her türlü misafir topluluğuna ve elbette ailelere uygun olacak şekilde birbirlerinden farklı tasarlanmış olup herkese hitap etmek amacıyla dizayn edilmiştir ve fiyatlar da her bütçeye uygun olacak şekilde ayarlanmış durumda. Lüks veya uygun fiyatlı seçeneklerle ödeyeceğiniz ücretten endişe duymadan kendinize ve beklentilerinize uygun bir bungalov ev bularak kiralama işlemini kolayca gerçekleştirmeniz mümkün.

O Halde Villa ve Bungalovun Farkı ne?

Villa ve bungalovların size sağladığı avantajlardan bahsettik şimdi ise sıra geldi farklarından bahsetmeye. Villa ve bungalovların bakıldığında birçok ortak özelliği bulunmakla birlikte küçük farkları da var elbette. Villaların çoğu rahatlıkla kullanabileceğiniz ve yalnızca size tahsis edilecek olan bir havuz bulundurur. Ancak Bungalovlar’ da özel havuz ne yazık ki mevcut değil iken tüm müşterilerinin kullanımına havuz sunan bazı tesisler de bulunmakta. Eğer havuz bulunduran bir bungalov kiralamak istiyorsanız tesislerle bunu özellikle görüşmeniz gerekebilir. Diğer bir fark ise bungalov evlerin doğal malzemelerden üretilerek ekolojik sisteme de uyum sağlıyor oluşu. Villalar için ise bu uyum durumu mevcut değil.  Eğer kalabalık bir grupsanız, villayı seçmek sizin için daha doğru bir tercih olabilir çünkü bungalovların kişi sayısı kapasitesi villalar ile kıyaslandığında daha kısıtlı. Bu sebeple, kişi sayısı fazla olan gruplar için villaların tercih edilirliği daha yüksek. Ancak bungalov ya da villa, hangisini seçerseniz seçin kesinlikle pişman olmayacağınıza ve olağanüstü bir tatil geçireceğinize eminiz. Öyle ki, Sapanca’nın doğası konaklayacağınız yerleri çok daha güzel bir hale getirmeye yetecektir.

Peki Neden Sapanca?

Villa ve bungalov kiralayabileceğiniz birçok yerin yanı sıra Sapanca’ nın bu noktada yerinin herkes için ayrı olduğu su götürmez bir gerçek. Her mevsim farklı bir güzelliğe sahip olan Sapanca’ yı  yılın her dönemi ziyaret etmeniz mümkün olmakla birlikte, gezip gördüğünüzde sizi büyüleyeceğine emin olduğumuz birçok doğal güzellikler ve yapabileceğiniz birbirinden farklı aktiviteler de bulunmakta. Her türlü beklentiye hitap eden Sapanca’nın birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini deneyebilir, hediyelik eşya dükkânınlarından dilediğiniz şekilde alışveriş yapabilir, birçok konaklama seçeneğinden oldukça uygun fiyatlarla faydalanabilir ve tüm bunların yanında birçok şehir ve ilçeden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Konum olarak büyük şehirlerin çoğuna yakın olan Sapanca, hem tatil yapmak isteyip hem de bu tatili uzakta aramak istemeyenlere göre. Yılın her dönemi konaklama tesislerinin açık olmasının bir getirisi olarak dönemsel değişen fiyat farkları da bulunmuyor. Bu da ziyaretçilere elbette büyük bir avantaj sağlıyor. Siz de Sapanca’ da güzel bir tatil yapmak isterseniz, çeşitli konaklama seçeneklerinden faydalanabilir ve uygun fiyatlara harika bir tatilin sahibi olabilirsiniz. 

Sapanca’da Tatil Tam Size Göre

Sapanca’ ya geldiğinizde bölgenin birbirinden güzel yerleri içerisinde bulunun Maşukiye, Kartepe, Kırkpınar ve elbette eşsiz manzaralı Sapanca Gölü’ nü ziyaret ederek harika vakit geçirme imkanını bulabilirsiniz. Eğer yürüyüş yapmayı ve bisiklete binmeyi seviyorsanız, ya da su kayağı, kano, katamaran ve rüzgâr sörfü gibi farklı aktiviteleri deneyimlemek istiyorsanız, Sapanca Gölü bunun için gideceğiniz ilk adres olmalı. Sapanca’nın size sunduğu bir diğer aktivite ise Bizans Dönemi’nden kalma tarihi eserleri görebilmeniz ve Mimar Sinan tarafından yapıldığı söylenen Vecihi Kapısı olarak adlandırılmış kemer gibi birçok tarihi kalıntı ve eserin bulunduğu yerleri ziyaret edebilmenizdir. Tarih severlerin keyif alacağı birçok yapı bulunmakla birlikte gezip görebileceğiniz çeşitli tarihi mekanlar da bulunuyor Sapanca’da. Eğer ATV turu ve Safari yapmak istiyorsanız veya Sapanca'ya kış mevsiminde gelip kayak yaparak karın tadını çıkarmak isterseniz, Kartepe’ ye gitmenizi tavsiye ederiz. Burada dilediğinizce eğleneceğinizden ve kış mevsiminden daha önce hiç olmadığı kadar keyif alacağınızdan şüphemiz yok. Eğer bungalov kiralamayı düşünüyorsanız harika doğa içerisinde yürüyüşler yapabilir, villa kiralamayı tercih ediyorsanız ise size özel tahsis edilecek havuzda sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Sapanca’ da Nerede Konaklamalı?

Birçok şehre yakınlığı, temiz havası, tertemiz doğası ve sosyal aktiviteleriyle şehrin telaşından kaçanların uğrak noktası Sapanca. Her geçen gün gördüğü rağbetin artması sebebi ile Sapanca’ da bulunun konaklama tesislerinin sayısı da aynı oranla artmaya devam ediyor. Bu sayede, ziyaretçilerine de çeşitli konaklama imkânları sunmuş durumda. Dilerseniz büyüleyici doğanın içerisinde bir bungalov ev ya da lüks bir villa kiralamayı tercih edebilirsiniz. Sapanca’nın diğer güzel bir yanı ise her mevsim ziyaret edip tatil yapabileceğiniz bir bölge olması ve bu sebepten ötürü burada bulunan konaklama tesisleri de yılın her dönemi açık ve müşterilerini bekliyor. Düşünülenin aksine bungalov ev ya da villa kiralamak için fiyatlar oldukça uygun olmakla birlikte, her bütçeye hitap eden birçok farklı seçenek bulunuyor. Bu da ziyaretçilere elbette bir avantaj sağlıyor. Siz de Sapanca’ da güzel bir tatil yapmak isterseniz konaklayabileceğiniz birçok bungalov evden ya da villadan birini seçerek hemen rezervasyon yaptırabilir ve bu büyüleyici yerde tatil yapma fırsatını elde edebilirsiniz.

Sapanca Bungalov alternatiflerimizi değerlendirmek ister misiniz

Sapanca Bungalov Kiralama

Eğer Sapanca’ da Bungalov kiralamaya karar verdiyseniz ancak nasıl bu işlemi nasıl gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız, bu yazı tam da size göre. Kiralama işlemini çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmeniz amacıyla sizler için Sapanca’ da nasıl bungalov kiralayabileceğinizin bilgilerini derledik. Tercih edilirliği her geçen gün daha da artan Sapanca bungalov evler, doğayla iç içe olacağınız bir fırsat sunuyor müşterilerine. Sapanca’da bungalov kiralamaya karar verdiyseniz bunu nasıl yapabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmak istedik. Öncelikle yapmanız gereken nerede ve hangi özelliklere sahip bir bungalov kiralamak istediğinize karar vermek. Ardından yapacaklarınız ise çok basit olacak. Bizlerle irtibata geçmeniz halinde en uygun seçeneği belirlemenize yardımcı olarak rezervasyonlarınızı çok kolay bir şekilde oluşturabiliriz. Web sitemizden fiyat ve konaklama şartları hakkında bilgi alabilir ve belirteceğiniz zaman aralıkları dahilinde bungalov kiralama işleminizi kolayca halledebilirsiniz. İncelemeleriniz sonrasında aklınıza takılan tüm konular için bizlerle irtibata geçebilir, kiralamak istediğiniz bungalovlar için görüntülü görüşme talep edebilirsiniz.

Sapanca Villa Kiralama

Sapanca’da villa kiralamak, bungalov kiralamaktan pek de farklı değil. Genel anlamda güvenilir bir firma ile irtibata geçmeniz sizin için en önemli adım olacaktır. Ardından aradığınız kriterlere uygun villayı web sitemiz üzerinden inceleyebilir ve tüm talepleriniz hakkında bizlerden detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu noktada villanın genişliği, bütçeniz, içerdiği ekstralar ve özel alanlar gibi detayları incelemeniz size büyük bir avantaj sağlayacaktır. 

Aynı şekilde özel ihtiyaç ve talepleriniz için yine bizlerden ek bilgiler talep edebilir ve görüntülü olarak villayı görebilirsiniz.

Turizm Firmasının Güvenilir Olması

Öncelikle konaklamak istediğiniz bungalov yada villa hakkında burada konaklamış olan kişilerin daha önceden yazmış olduğu yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca firma yetkilileriyle irtibata geçebilir ve tüm sorularınıza şeffaf yanıtlar alabilirsiniz. Eğer ödeme işlemi konusunda bir çekinceniz varsa 3D secure sistemini kullanan siteleri tercih etmeniz size yardımcı olacaktır. Bu sistemde para çekildiği anda cep telefonunuza bir onay kodu gelir ve bu onay kodunu girmediğiniz sürece site sizden para tahsil edemez. Özellikle havale ile ön ödeme yapmanız gerektiğinde firma yetkilisi ile hesap numarası sahibinin aynı kişi olduğundan emin olmak için evrak talep edebilirsiniz.

TÜRSAB Belgesine Sahip Olma

En önemli ve en dikkat edilmesi gereken konu ise, turizm firmasının TÜRSAB belgesi bulundurması. Bu konuyu ayrı bir başlık altında özellikle belirtmek istedik. Herhangi bir siteden villa kiralayacaksanız ya da bir firma ile görüşüp bungalov kiralamaya karar verdiyseniz, bu site ve firmaların TÜRSAB belgesi bulundurması oldukça önemli. Seyahat Acentası İşletme Belgesi (TÜRSAB), seyahat acentası faaliyeti uygulayabilmek için T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ticari kuruluşlara verilen resmi bir belgedir. Eğer Sapanca’da villa ya da bungalov kiralamak istiyorsanız, bu belgeyi bulunduran konaklama tesislerini tercih etmeyi unutmamanız gerekmekte. TÜRSAB belgesi olmayan, yetkisiz kişi ya da işletmelerden Sapanca konusunda hizmet almamanızı öneririz. Aksi halde, çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve beklentileriniz karşılanmayabilir.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Sapanca'da Mutlaka Görmeniz Gereken 17 Yer
    20.01.2021
  • Sapanca'da Nerede Ne Yenir?
    14.02.2022
  • Sapanca Yöresel Yemekleri
    18.02.2022
  • Sapanca'da TÜRSAB Güvencesiyle Villa Kiralayın
    20.02.2022
  • Sapanca Bungalov
    28.02.2022

Son Eklenenler

  • Sapanca'nın Doğal Güzelliğinde Unutulmaz Bir Konaklama Deneyimi
    12.03.2024
  • Muhafazakar Tatil İçin Kiralık Bungalov Ve Villaların Konforu
    08.02.2024
  • Sapanca'da Yılbaşı: Yeni Yılda Unutulmaz Anılar
    21.11.2023
  • Sapanca'da Ara Tatil Kaçamağı
    26.10.2023
  • Sapanca'da Villa Kiralamak için İpuçları
    25.07.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış