Sapanca Bungalov Kiralama Türsab
Sapanca Bungalov
28.02.2022 12:40:00

Sapanca bungalov kiralama son yıllarda Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen ziyaretçiler tarafından tercih edilmektedir. Hem eşsiz doğası hem de büyük şehirlere yakın olması nedeniyle Sapanca en çok tercih edilen destinasyonlar arasında yer alır. Bungalovların küçük ve sevimli yapısı, baş başa ve sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin en gözde seçenekleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda çocuklu ailelerin de bir arada vakit geçirmek için tercih edebileceği nezih, sakin ve güvenli bir ortam sunuyor. Güvenilir bir turizm firması ile bungalov kiralamak, kiralama sürecinin sorunsuz olmasına izin verir. Bu sayede baştan sona sorunsuz bir hizmet alabilir, tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bungalov nedir?

Bungalov, doğanın içinde yer alan ve genellikle tek katlı olan evlere verilen isimdir. Ancak bungalovlar her zaman tek katlı olmak zorunda değil. İki katlı bungalovlara da rastlamak mümkün. 

Bungalovlar farklı boyutlara ve büyüklüklere sahip olabilirler. Genellikle bungalovlarda bir ya da iki oda bulunur. Ancak dört ya da beş odaya sahip daha büyük bungalovlar da mevcuttur. Bazı durumlarda bungalovun ön tarafından taraça ya da teras bulunabilmektedir. 

Bu evler çoğu zaman ahşaptır. Ancak bungalovlar her zaman ahşap olmayabilir. Modern tasarıma sahip olan bungalovlar betondan yapılabilir. 

Asma kata sahip bungalovlar da yaygın olarak bulunmaktadır. Şömine gibi seçeneklere sahip olan bungalovlar, şehirden ve kalabalıktan uzakta tatil yapmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Günümüzde bungalovlar oldukça lüks tasarımlara sahiptir. Genellikle bungalov tatili, romantik anlar yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettiği tatil tarzıdır. Sadece bahar ve yaz aylarında değil, kış aylarında da rahatlıkla tercih edilebilir. Sapanca gibi her mevsim doğası güzel olan bir yerde hem yaz hem de kış mevsiminde güzel zaman geçirebilir, temiz hava ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Sapanca Hakkında

Sapanca hem İstanbul’a hem de Ankara’ya yakınlığıyla bilinen eşsiz doğaya sahip bir yerdir. Buna ek olarak ilçeye İzmir gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinden de ulaşmak mümkündür. Sakarya iline bağlı olan ilçe, Marmara bölgesinde yer almaktadır. 

Sapanca Bungalov alternatiflerimizi değerlendirmek ister misiniz

Sapanca gölüne sahip olan bu ilçe, şehir hayatına ara vermek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Aynı zamanda Sapanca, ormanları ve yürüyüş rotalarıyla doğa severler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Bölgede yılın her döneminde çeşitli organizasyon ve festivaller düzenlenmektedir. Spor aktiviteleri yılın her döneminde düzenlenmektedir ve ayrıca kış aylarında da Kartepe hem yerli hem de yabancı turistler tarafından tercih edilmektedir. Bölgede MÖ 1200 yılından beri yerleşim bulunmaktadır. O dönemden günümüze kadar bu bölgede Doğu Roma İmparatorluğu, Anadolu Selçukluları, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti hakimiyet kurmuştur. 

Sapanca, yazları ılıman kışları ise soğuk bir iklime sahiptir. Yaz ayları bölgedeki diğer ilçelere göre daha serin geçer. Bunun nedeni çevresinin ormanlarla kaplı olmasıdır. Diğer yandan kış aylarında ise bölgede kar yağışı olmaktadır. Turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Sapanca her sene hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamakta olsa da öncelikli olarak İstanbul’da yaşayan büyük bir kitle tarafından haftasonları nefes almak için tercih edilmektedir. Sakin yapısı, temiz havası ve huzurlu atmosferi ile kısa sürede dinlenmeyi garanti eden Sapanca, Türkiye’nin en önemli tatil yerleri arasında yer almaktadır.

Sapanca da Bungalov Kiralama Neden Tercih Edilir?

Sapanca’da bungalov kiralama farklı nedenlerden dolayı tercih edilir. Yerli ve yabancı turistler bölgeyi ziyaret ederken konaklamak için bungalov kiralamayı tercih edebilir. Aynı zamanda ziyaretçileri bungalov kiralamaya iten farklı nedenler de bulunmaktadır. Bu nedenlerden bazıları şu şekilde sıralanabilir.

Şehir Hayatından Kaçış

İş hayatının stresi, şehir trafiği, şehrin gürültüsü ve diğer birçok faktör zihinsel ve bedensel olarak yorulmamıza yol açar. Tüm bu karmaşadan kaçmak ve doğada zaman geçirmek yenilenmeye ve huzur bulmaya yardımcı olur. Hafta sonu için Sapanca’da bungalov kiralamak şehirden uzaklaşmaya yardımcı olur. Birkaç saat içinde Sapanca’ya ulaşan ziyaretçiler, dinlenmeye ve yenilenmeye hemen başlayabilirler. Sessiz ve sakin birkaç saat geçirmek bile böyle bir atmosferde dinlenmek için yeterli olacaktır. 

Doğanın İçinde Tatil

Sapanca’da bungalov kiralamak aynı zamanda doğanın içinde tatil yapmaya izin verir. Doğanın içinde olduğunuz için sabahları kuş sesleriyle uyanabilirsiniz. Diğer yandan Sapanca’daki bungalovların çoğu lüks tasarıma sahiptir. Bu sayede doğanın tadını çıkarırken konforunuzdan ödün vermek zorunda kalmazsınız. Sapanca’da bulunan bungalovlar farklı mevsimlerde kiralanabilir. Kış aylarında şömineli bungalov seçenekleri yer alırken yaz aylarında ise havuzlu ve jakuzili seçenekler yer alır. Bu sayede yılın neredeyse her ayında Sapanca’nın doğasının tadını çıkarmak mümkün olur. 

Sapanca toprak yapısı nedeniyle yeşilin her tonunu doğasında barındırmaktadır. Toprağın ve ağaçların kokusu, kuş sesleri, araç gürültüsü olmaması da size kendinizi huzurlu ve mutlu hissettirecektir. Sapanca doğasında ve konforlu bungalov evlerde sadece iki gün geçirmeniz bile normal yaşamınıza dönerken yeniden doğmuş hissi uyandıracaktır. 

Farklı Bungalov Seçenekleri

Sapanca sunduğu farklı bungalov seçenekleriyle en çok tercih edilen lokasyonlar arasında yer alıyor. 2-3 kişilik küçük bungalovlara ek olarak parti verilebilecek 8-10 kişi kapasiteli bungalovlar da yer alıyor. Aynı zamanda hem doğanın içinde hem de köy merkezlerinde yer alan seçenekler var. Havuz, jakuzi, şömine gibi imkanlara da sahip olan Sapanca bungalovları her zevke hitap eden bir seçeneğe sahip. Sadece 2 kişi baş başa vakit geçirebileceğimiz romantik bir tatil, çocuklarınızla birlikte tercih edebileceğiniz sakin bir aile tatili ya da arkadaş grubunuzla kalabalık bir eğlence için tercih edebileceğiniz seçenekler mevcuttur.

Kalabalıklardan Uzak Tatil

Birçok durumda diğer insanlara yakın tatil yapmak rahatsız edici olabilir. Sapanca’da bungalov kiralayacak kalabalıklardan uzak tatil yapmak mümkün olur. Sapanca’da bulunan bungalovların çoğu ilçe merkezinden uzakta, doğanın içinde yer almaktadır. Bu da misafirlerin aradığı gizliliği ve sakinliği bir arada sunmaktadır. Sosyalleşmeyi pek sevmiyor ve çevrenizde sadece sevdiğiniz insanlar olsun istiyorsanız, Sapanca’da bungalov evler siz aradığınız huzurlu ortamı sağlayacaktır.

Kutlamalar için Bungalov Kiralama

Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri kutlamak ya da evlilik teklif etme gibi özel bir olay için Sapanca’da bungalov kiralamak mümkün. Doğanın içinde yer alan bungalovlar, romantik bir hafta sonu geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir. İster iki kişi ister tüm ailenizle bungalov kiralayarak özel günlerinizi kutlayabilirsiniz. 

Sapanca’daki Etkinliklere Katılma

Sapanca’da her sene farklı etkinlikler düzenlenmektedir. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen ziyaretçiler her sene bu etkinliklere katılmak için Sapanca’ya gelir. Bu durumda Sapanca’ya gelen kişilerin konaklamak için bir yere ihtiyacı olur. Büyük otellerde kısıtlı kalmak yerine bungalov kiralamak etkinliklere katılmak isteyen ziyaretçiler için harika bir seçenektir. Bungalovda kalarak bölgeyi ziyaret edebilir ve istedikleri etkinliklere katılabilirler iken, aynı zamanda kendinize ait bir mekanda konaklamak da rahat ve huzurlu hissettirecektir.

Neden Siraç Turizm?

Siraç Turizm, turizm sektöründeki uzun yıllardır edindiğini deneyimlerini müşteri memnuniyeti birinci öncelik olacak şekilde turizmin her alanında gösteriyor. Profesyonel kadromuzla Sapanca’da bungalov kiralamak istediğiniz zaman size en uygun seçenekleri sunuyoruz. Farklı bungalov seçeneklerine sahip olan Siraç Turizm, misafirlerin beklentisine en uygun seçenekleri sunmaktadır. Misafirler geniş bungalov portföyünden seçim yaparak hayallerindeki tatilin tadını çıkarabilirler. Deneyimlerimizden yararlanarak size en uygun olacak lokasyon ve ve bungalov özelliklerini seçmenizde de yardımcı olmaktayız.

TÜRSAB Güvencesi

Siraç Turizm TÜRSAB’a bağlı bir turizm kuruluşudur. Bu nedenle otel konaklamasından transfere, paket turlardan günlük gezilere kadar tüm turizm faaliyetleri TÜRSAB güvencesiyle sağlanmaktadır. Son yıllarda oldukça yaygın bir şekilde yaşanan kiralama dolandırıcılıklarından ötürü zarar görmemek için mulaka TÜRSAB’ a kayıtlı bir firmadan hizmet almanızı önermekteyiz. Firmamızın TÜRSAB belge numarasını sorgulayabilir ve rahatlıkla bizlerden sorunsuz bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

%100 Müşteri Memnuniyeti

%100 müşteri memnuniyeti Siraç Turizm’in bir numaralı hizmet prensibini oluşturur. Uzman kadromuz ihtiyaçlarınızı anlamak ve bu ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak için çalışır. Sapanca’da bungalov kiralamak istediğinizde ya da başka bir turizm hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda ekibimiz müşteri memnuniyetine odaklanarak hizmet sunar. Seçiminizi belirlemenizden, konaklamanız sırasında bilgi edinmek istediğiniz tüm konularda bizlere ulaşabilir, destek alabilirsiniz. Keyifli bir tatil geçirmeniz için ve her sene sizleri tekrar ağırlamak için memnuniyetinize önem veriyoruz.

Güvenilir Hizmet Alma

Siraç Turizm her aşamada güvenilir hizmet sunmaktadır. Uzman ekibimiz ilk aşamadan son aşamaya kadar tüm misafirlerle özel olarak ilgilenir. Tüm rezervasyon işlemleri sorunsuz ve güvenilir bir şekilde tamamlanır.

Sakin ve Hijyenik Bir Tatil

Sakin ve hijyenik bir tatil isteyenler Siraç Turizm güvencesiyle istedikleri tatile kavuşabilirler. Siraç Turizm, güvenli turizm sertifikasına sahip, gerekli tüm kurallara uygun olarak faaliyet göstermektedir. Her konaklamadan sonra bungalovlar hijyen standartlarına göre dezenfekte edilmekte ve yeni misafirlerine hijyenik koşullarda tahsis edilmektedir. Bu sayede misafirlerimize de sakin, temiz ve güvenli bir tatil vaad etmekte ve yaşanan her durumda destek olmayı hedeflemekteyiz.

Evlerdeki İmkanlar

Sapanca’da bungalov kiraladığınız zaman evlerde farklı imkanlara sahip olabilirsiniz. Evlerde bulunan imkanlar, kiralanan bungalovun türüne göre değişiklik gösterecektir. 2 kişilik küçük bungalovlara ek olarak 4-5 kişinin kalabileceği büyük bungalov seçenekleri de bulunmaktadır. Konaklayacak kişi sayısında göre kiralanacak olan bungalovun boyutu da farklılık göstermektedir. Aynı zamanda tek ya da iki katlı bungalovlardan da tercih edebilmektesiniz.

Tüm bungalovlarda klima, saç kurutma makinesi, televizyon, internet bağlantısı ve minibar bulunmaktadır. Bazı bungalovlarda şömine ya da jakuzi gibi seçenekler de bulunabilmektedir. Bungalovda bulunan imkanlar seçilen bungalov türüne göre farklılık gösterecektir. Tercihinizi yaparken gerek ihtiyaçlarınız gerek ise taleplerinizi birlikte değerlendirerek size en uygun bungalovu seçmenize yardımcı olabiliriz.

TÜRSAB Güvencesiyle Siraç Turizm’in Memnun Müşterilerinden Biri Olun

Siz değerli müşterilerimizin rahat etmesi ve güzel bir tatil deneyimi yaşaması için deneyimli kadromuzla birlikte özenle çalışmaktayız. Sapanca’da bungalov kiralama öncesinde aklınıza takılan tüm konular hakkında bize ulaşabilir, kalacağınız bungalov için fotoğraf ve görüntü talep edebilirsiniz. Seçenekler konusunda kararsızsanız ihtiyaçlarınızı birlikte değerlendirerek size en uygun bungalovu birlikte seçebiliriz. Seyahatinizden memnun kalmanız için tüm detayları sizlerden önce düşünüyor ve bungalovunuzu size hijyenik ve tüm taleplerinizi karşılayacak şekilde teslim ediyoruz. Konaklamanız sırasında bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda 7x24 bizlere ulaşabilmenizi sağlıyor ve konaklamanızdan maksimum dzeyde memnun kalmanızı hedefliyoruz. Bizleri bir kere tercih eden misafirlerimizin her sene aynı konforu tercih etmesi için çalışmalarımızı profesyonellikle yürütüyoruz.

Sizler de Sapanca’da bungalovda konaklamak istiyorsanız hemen bizlere ulaşarak seçenekleri öğrenebilir ve bilgi alabilirsiniz.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Sapanca'da Mutlaka Görmeniz Gereken 17 Yer
    20.01.2021
  • Sapanca'da Nerede Ne Yenir?
    14.02.2022
  • Sapanca Yöresel Yemekleri
    18.02.2022
  • Sapanca'da TÜRSAB Güvencesiyle Villa Kiralayın
    20.02.2022
  • Sapanca Bungalov
    28.02.2022

Son Eklenenler

  • Sapanca'nın Doğal Güzelliğinde Unutulmaz Bir Konaklama Deneyimi
    12.03.2024
  • Muhafazakar Tatil İçin Kiralık Bungalov Ve Villaların Konforu
    08.02.2024
  • Sapanca'da Yılbaşı: Yeni Yılda Unutulmaz Anılar
    21.11.2023
  • Sapanca'da Ara Tatil Kaçamağı
    26.10.2023
  • Sapanca'da Villa Kiralamak için İpuçları
    25.07.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış